Trifoiului Residence este un proiect imobiliar nou, intim si cochet, situat pe str Trifoiului nr 39, Dobroesti, Ilfov, construit la standarde inalte, conceput si gandit de la inceput cu responsabilitate si cu mare atentie la detalii, din dorinta de a crea cel mai bun loc pe care tu sa il numesti “acasa”.  Complexul este amplasat intr-o zona linistita, dar cu acces facil la sos. Fundeni sau Sos.  Pantelimon, la 400 m de statia de autobuz si 1,5 km de Scoala si Gradinita.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi servicii şi produse de o calitate superioară si sa indeplinim nevoile, siguranta şi confortul clientilor cu profesionalism si seriozitate.

Noul Proiect va avea 57 de apartamente, dispuse in 3 blocuri, cate 19 apartamente in fiecare cladire, ceea ce confera intimitate. Va punem la dispozitie apartamente decomandate, cu 2, 3 sau 4 camere cu o compartimentare bine gandita, finisaje premium, cu tencuială mecanizată, precum şi cu gleturi speciale de la producători consacraţi,  incalzire in pardoseala, usi interioare Bella Casa, obiecte sanitare Grohe si  ferestre mari  profil Salamander, 4 season, cu 3 rânduri de sticlă ( tripan)  ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei, dar si liniste si izolatie foarte mare, la fel ca si usile de la intrare metalice.

Zidaria este facuta din caramida Ytong A+ de 25 cm la exterior, si 12,5 cm la interior, primul brand de materiale din lume, cu peste 85 de ani experienta. Fiecare locuinţă dispune de balcon. Căldura este asigurată prin centrală termică separat. Spatiile verzi si locurile de joaca nu vor lipsi din proiectul nostru iar apartamentele de la parter vor beneficia de gradina proprie.

Localizare Trifoiului Residence

Acces rapid:  statie STB R455 la 400 m, care face legatura cu alte mijloace de transport in comun din Soseaua Fundeni, precum si cu statia de metrou Costin Georgian.

Vecinatati: Sos. Pantelimon, Sos. Fundeni, Metrou Pantelimon, Marketuri (Cora Pantelimon, Penny Market XXL, Mega Image, Profi, Lidl Fundeni), Piata Delfinului,  Centrul Comercial Mega Mall si  Complex Comercial Dragonul Rosu, Scoala nr 1 si 2 din Dobroesti, Scoala Postliceala Sanitara Fundeni, Liceul Victor Babes, Gradinita nr 1 si 2, Gradinite particulare (Kermit, Ortense, Primii pasi, Suflet de copil, Zambete Colorate),  Parcuri (Florilor, Pantelimon, Cosmos, Morarilor) Spitalul Fundeni, Spitalul Judetean Ilfov, Malaxa si Sf. Pantelimon, Clinica MedEuropa.

Siguranta: Camere de supraveghere si acces securizat cu bariera.

Parcare: Proiectul dispune de parcări exterioare, care se pot achiziţiona separat.

Fiind planificat in mod responsabil,  cu materiale atent selectate pentru a livra un produs final de inalta calitate, complexul nostru isi doreste sa formeze o comunitate frumoasa, linistita in care toti rezidentii sa se regaseasca asa cum sunt ei si sa beneficieze de un nivel ridicat de confort.