slider1

Construcție de calitate și durabilă

Arhitectură modernă

Finisaje premium, cu tencuială mecanizată, precum şi cu gleturi speciale de la producători consacraţi + incalzire in pardoseala.

Usi interioare Bella Casa, obiecte sanitare Grohe si  ferestre mari  profil Salamander, 4 season, cu 3 rânduri de sticlă ( tripan)  ce garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei, dar si liniste si izolatie foarte mare, la fel ca si usile de la intrare metalice.

Zidaria este facuta din caramida Ytong A+ de 25 cm la exterior, si 12,5 cm la interior, primul brand de materiale din lume, cu peste 85 de ani experienta. Fiecare locuinţă dispune de balcon.

Căldura este asigurată prin centrală termică separat.

Spatiile verzi si locurile de joaca nu vor lipsi din proiectul nostru iar apartamentele de la parter vor beneficia de gradina proprie.

Facilitati

532400bd-8baf-40ef-b384-6934af0f2abe

Zidaria este facuta din caramida Ytong

De 25 cm la exterior, si 12,5 cm la interior, primul brand de materiale din lume, cu peste 85 de ani experienta.

Ferestre mari profil Salamander

Ferestre mari, profil Salamander seria Streamline 76 mm cu feronerie Roto NX sticla tripan 40 mm pachet Low-e + Float + 4 Season, ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei, dar si liniste si izolatie foarte mare.

Obiecte sanitare Grohe

Băile vor fi dotate cu baterii sanitare, vas WC suspendat Grohe și rezervoare încastrate Grohe.

Pompa de caldura

Pompa de caldura ce poate fi folosita tot timpul anului: incalzire, apa calda, racire.

Încalzire în pardoseală

Pentru un plus de confort și economie la plata utilităților, în apartamentele noastre beneficiați de încălzire în pardoseală pe toată suprafața podelei apartamentului.

Intretinere-Spatii-Verzi-6

Spatii verzi

Spatiile verzi si locurile de joaca nu vor lipsi din proiectul nostru iar apartamentele de la parter vor beneficia de gradina proprie.