Locație

Str. Trifoiului 39, Dobroesti, Ilfov

Acces rapid:  statie STB R455 la 400 m, care face legatura cu alte mijloace de transport in comun din Soseaua Fundeni, precum si cu statia de metrou Costin Georgian.

Vecinatati: Sos. Pantelimon, Sos. Fundeni, Metrou Pantelimon, Marketuri (Cora Pantelimon, Penny Market XXL, Mega Image, Profi, Lidl Fundeni), Piata Delfinului,  Centrul Comercial Mega Mall si  Complex Comercial Dragonul Rosu, Scoala nr 1 si 2 din Dobroesti, Scoala Postliceala Sanitara Fundeni, Liceul Victor Babes, Gradinita nr 1 si 2, Gradinite particulare (Kermit, Ortense, Primii pasi, Suflet de copil, Zambete Colorate),  Parcuri (Florilor, Pantelimon, Cosmos, Morarilor) Spitalul Fundeni, Spitalul Judetean Ilfov, Malaxa si Sf. Pantelimon, Clinica MedEuropa.

Siguranta: Camere de supraveghere si acces securizat cu bariera.

Parcare: Proiectul dispune de parcări exterioare, care se pot achiziţiona separat.

Fiind planificat in mod responsabil,  cu materiale atent selectate pentru a livra un produs final de inalta calitate, complexul nostru isi doreste sa formeze o comunitate frumoasa, linistita in care toti rezidentii sa se regaseasca asa cum sunt ei si sa beneficieze de un nivel ridicat de confort.

Autobuz la 5 minute

Statie STB R455 la 400 m, care face legatura cu alte mijloace de transport in comun din Soseaua Fundeni, precum si cu statia de metrou Costin Georgian.

Sănătate

Spitalul Fundeni

Spitalul Judetean Ilfov

Malaxa si Sf. Pantelimon

Clinica MedEuropa.

Timp liber

Parcul Florilor

Parcul Pantelimon

Parcul Cosmos

Parcul Morarilor

Educație

Scoala Postliceala Sanitara Fundeni

Liceul Victor Babes, Gradinita nr 1 si 2

Gradinite particulare (Kermit, Ortense, Primii pasi, Suflet de copil, Zambete Colorate),

Centre comerciale si magazine

Marketuri (Cora Pantelimon, Penny Market XXL, Mega Image, Profi, Lidl Fundeni), Piata Delfinului, Centrul Comercial Mega Mall si Complex Comercial Dragonul Rosu